Vyhodnotenie dotazníka

15.03.2017 08:49

Vyhodnotenie dotazníka:

Vážení rodičia,

V prvom rade chcem poďakovať tým, ktorí si našli čas a dotazník vyplnili. Ďakujem za Vaše postrehy, či už boli pochvalné, ale aj za tie kritické. Samozrejme, že kritika sa omnoho ťažšie prijíma, no pevne verím, že prispeje k lepšiemu chodu školy a zlepšeniu vyučovacieho procesu.

V MŠ z 31 dotazníkov bolo odovzdaných 11.

Veľmi spokojní rodičia – 6

Spokojní – 5

Za nápady a námety rodičov z MŠ ďakujeme. Niektoré z nich pani učiteľky budú realizovať. 

V ZŠ:

Zo 160 rozdaných dotazníkov bolo odovzdaných 71. ( mám za to, že niektoré z nich písali žiaci, takže výsledky nemusia byť celkom objektívne, ale beriem do úvahy aj tie ).

Na prvú otázku

Ako ste spokojní s fungovaním školy boli nasledovné odpovede:

Veľmi spokojní – 4

Spokojní – 34

Nespokojní – 27

Neviem posúdiť – 5

Nebolo označené – 1

Za pozitívne postrehy a pochvaly veľmi pekne ďakujeme, určite ich odovzdám aj menovite p. učiteľkám, ktorých sa týkajú.

Negatíva, ktoré boli opodstatnené akceptujeme a budeme sa snažiť postupne ich odstraňovať. Tie ktoré sa dajú odstránime už tento školský rok, niektoré musíme až od septembra. Niektoré Vaše požiadavky boli v rozpore so zákonom, alebo v rozpore s bezpečnostnými predpismi – žiaľ, zákony a nariadenia si meniť svojvoľne nemôžeme.  A preto na konci septembra 2017 by sa dotazník mohol zopakovať a vy by ste sa mohli vyjadriť svojimi postrehmi k zmenám. Prípadne zmeny môžeme prebrať na celoškolskom rodičovskom združení, ktoré býva koncom septembra, začiatkom októbra.

 

—————

Späť